ANTALYA / KUMLUCA - Kumluca Gül-Çetin Kaur Anadolu Lisesi

Okulumuz Öğretmenlerinden Mustafa ŞAHİN Vefat Etmiştir

Ara

Dilimizin zenginlikleri afiş yarışmasında birinci olan öğrencimiz 9-A sınıfından Cemre Yurdakul’a ödülünü Kumluca ilçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir taktim etmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında sözlük yarışmasında birinci olan öğrencimize Kumluca İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir tarafından birincilik ödül verilmiştir.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürmüz Salih KAYGUSUZ Okulumuza Ziyaretlerde Bulundu.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Gül Çetin Kaur Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 100. Yıl Koreografisi hazırlanmıştır.

Ekm

Gül-Çetin Kaur Anadolu Lisesi Öğrencileri çevreyi koruyor ve Temizliyor.

Eyl

Mevlid-i Nebevi haftası Çedes programı kapsamında Gül Çetin Kaur Anadolu Lisesinde kutlandı.

Kas

Okulumuz Erasmus+ Proje Ekibimiz 02-09 Ekim tarihleri arasında " GREEN BRIDGE FOR FUTURE"projesi kapsaminda Italya'nin Fermignano şehrindeki ortak okula 1.hareketliliği gerçekleştirmişlerdir.

Haz

Kadın Destek Uygulaması (KADES)'i aşağıdaki içerikte bulunan linklerden indirebilirsiniz.

Haz

Okulumuzu Tanıyalım

May

Okulumuzda Kermes Yaptık ve Akabinde Gençlik Haftasını Kutladık.

Sevgi her engeli aşar

May

We created a video to present our school "Kumluca Gül Çetin Kaur Anatolian High School "

May